名古屋市立大学 大学院人間文化研究科・人文社会学部

【締切9月3日】英語教師の公募 / Position for English Instructor

[2018年06月20日]

英語教師募集

名古屋市立大学人文社会学部では、英語教師(1名)を募集します。応募に際しては、以下のpdfファイルを参照してください。

Job Advertisement for English Instructor

POSITION FOR ENGLISH INSTRUCTOR

The School of Humanities and Social Sciences at Nagoya City University has one position open for an English Instructor. For the application process, please download the pdf file below: