名古屋市立大学 大学院人間文化研究科・人文社会学部

【締切8月31日】英語教師の公募 / Position for English Instructor

[2017年06月07日]

英語教師募集

名古屋市立大学人文社会学部では、英語教師(2名)を募集します。応募に際しては、以下のpdfファイル1, 2を参照してください。

POSITION FOR ENGLISH INSTRUCTORS

The School of Humanities and Social Sciences at Nagoya City University has two positions open for English Instructors. For the application process, please download both of the pdf files below:

1. Job Advertisement for English Instructor
  2. Philosophy Statement and English Program Overview