名古屋市立大学 大学院人間文化研究科・人文社会学部

【締切10月20日】外国人教師(B)の公募 / Position for English Teacher (B)

[2016年09月16日]

外国人教師(B)募集

名古屋市立大学人文社会学部では、以下の募集要項のとおり、英語の外国人教師(B)を募集します。

外国人教師(B)募集要項.pdf

POSITION FOR ENGLISH TEACHER (B)

The School of Humanities and Social Sciences at Nagoya City University has a position open for one teacher of English, English Teacher (B). Please apply for this position described in the following job advertisement.

Job Advertisement for English Teacher (B).pdf